"FERM" het vroegere "KVLV" Machelen aan de Leie

Je vindt wat je zoekt bij FERM

Nieuwsbrief mei 2017

Een reactie plaatsen

Iedereen welkom op onze activiteiten!

Dinsdag 2 mei: fietsen

In mei starten we elke dinsdag om 19u aan de Guldepoort! Dus ook op 9, 16, 23 en 30 mei. Partners ook welkom, inschrijven hoeft niet. Vergeet je fluovestje niet!

Woensdag 3 mei: naaiatelier

Ons bestuurslid Frieda De Wever helpt je bij al je verstel-en naaiwerk. Wie wil deelnemen, neemt best contact op met haar: 09/386 17 62. Andere data: 10, 17, 24 en 31 mei, telkens om 19u in de Guldepoort

Vrijdag 5 mei: moederdagviering  KVLV Machelen en Mamma Mia-viering KVLV Olsene in het Ontmoetingscentrum Olsene

Zaterdagnamiddag 13 mei vanaf 14u : ruilbeurs met accessoires voor iedereen! 

Heb je nog juwelen, haarspelden, sjaaltjes of handtassen in goede staat die niet maar passen met je outfit? Dan is onze ruilbeurs ideaal om accessoires mee te brengen en deze te ruilen!  We zorgen voor de gezelligheid in onze cafetaria in de Guldepoort met drankje, koffie en taart. Delen in KVLV is fun!

Zeker niet te missen en breng gerust vriendin, buurvrouw, kennissen mee.

Zondag 14 mei: moederdagmis in de parochiekerk van Machelen

De mis wordt  om 11u opgedragen voor alle overleden (familie)leden van KVLV. Aan alle aanwezige moeders wordt een attentie aangeboden. Iedereen welkom.

Dinsdagnamiddag 16 mei: KVLV Olsene nodigt ons uit op een bedevaart naar Meulebeke met de fiets of auto (35 km).

Fietsers verzamelen om 13 u op het kerkplein van Olsene bij mooi weer of om 14 u voor wie met de auto gaat. Om 15u volgt een bezinning en een woordje geschiedenis van de grot. Let op: de winkel om kaarsen te kopen is gesloten. Gelieve deze zelf mee te brengen. Nadien is er koffie en gebak in tearoom “Sotero” op de markt 21 in Meulebeke. Bijdrage 6€.

Vooraf  in te schrijven en te betalen bij Marie Jeanne Lisabeth telefoon 09/386 41 88. Wie naar Meulebeke wil (mee)rijden met de auto, gelieve dit te melden bij de inschrijving. Bijdrage 2 € pp voor de bestuurder.

 

Zondag 21 mei: stadsloop in Gent door KVLV Nationaal

Alle info op www.kvlv.be

Dinsdag 23 mei:  KVLV Olsene nodigt jullie uit op hun jaarlijkse hoevemis ter gelegenheid van de kruisdagen. Bij mooi weer komen we samen om 19u30 aan het kapelletje van de Boswegel. We gaan in stoet naar de hoeve van Edwin Van Hove, gelegen in de Houtstraat, waar de mis wordt opgedragen door E.H. Johan Van Der Schueren om 20u. De fanfare zorgt voor de muzikale begeleiding. Na de mis wordt er door KVLV en LG Olsene een boterham met hoofdvlees of kaas aangeboden. Er is ook een aanbod van dorstlessers voorzien aan democratische prijzen. Iedereen is welkom!

 Dinsdag 30 mei: dagfietstocht georganiseerd door KVLV Olsene.

Met hun jaarlijkse fietstocht (ongeveer 35 km) blijven ze deze keer op groot Zulte. KVLV Machelen en Zulte zijn hierop ook uitgenodigd. Iedereen is welkom ook familie en vrienden. (Let wel op: niet-leden betalen meer en zijn niet verzekerd).

De fietstocht start op het kerkplein van Olsene om 10 u. Om 11 u brengen we een bezoek aan een ovenbuurke waar we de nodige uitleg krijgen maar er wordt niet gebakken. Daarna volgt een aperitief en hapje. Dit is een traktatie van KVLV Olsene omdat ze 30 jaar bestaan! Om 12u gaat het richting Leiebolleke in Machelen voor een croque-monsieur met soep. Om 16 u is er nog een koffiestop met een verrassing in het Ontmoetingscentrum van Olsene.

Betaling en inschrijving: 15 € en niet-leden: 18€ voor 20 mei bij Marie Jeanne Lisabeth op telefoon 09/386 41 88.

Wie geen soep lust, gelieve dit bij de inschrijving te melden! Wie niet wil/kan fietsen maar toch wil deelnemen met de auto, moet ook op voorhand inschrijven en het gepaste bedrag betalen.

Auteur: Ferm Machelen

neem contact met Annette.neirynck@belgacom.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s