"FERM" het vroegere "KVLV" Machelen aan de Leie

Je vindt wat je zoekt bij FERM

Nieuwsbrief april 2019

Een reactie plaatsen

In april willen we jullie terug verwelkomen op nieuwe, leuke, sportieve, creatieve of culinaire activiteiten!

Ondertussen zijn we volop aan het brainstormen voor ons feestjaar in 2020 nl we vieren 100 jaar KVLV Machelen! Op de jaaropener hebben we heel wat leuke wensen aan onze wensboom zien verschijnen en  willen we deze vorm geven. Hiervoor willen we COMITE 2020 oprichten en zoeken we enthousiaste creatieve leden die mee willen denken of ons willen ondersteunen.

Een eerste ontmoeting plannen we op maandag 29 april om 20u in zaal Iris in de Guldepoort. Heb je interesse of  ben je gewoon nieuwsgierig kom gewoon eens luisteren!

Op maandag start to run: wekelijkse afspraak om 19u45 aan de Guldepoort!

Elke dinsdagavond in april om 18u30:start fietsseizoen op 2 april 

Haal je stalen ros van stal en kom elke week recreatief fietsen. Inschrijven hoeft niet maar verzamelen telkens aan de Guldepoort. Voor leden en partners en doe zeker  een fluovestje aan voor de veiligheid! Belangrijk weetje: Indien regen op het startuur wordt er niet gefietst.

Woensdagavonden in april: naaiatelier in Guldepoort om 19u. Info bij Frieda 09/386 17 62.

Donderdagnamiddag of-avond 4 april om 14u of 19u.: Kookles “Heerlijk brunchen”

Brunchen is hip en iedereen kent het maar hoe doe je dat? Onze lesgeefster, Christel Van Speybroeck, leert ons lekker en eenvoudig zelf brunchen vb scones met kip en/of garnalen, fetaslaatje, geroosterde zalm, auberginerolletjes, enz.. Graag je eigen proefgerei meebrengen aub!

Inschrijven bij Lydie 09/380 89 49 of lydie.deprins@skynet.be en betalen ter plaatse in Guldepoort 5€ voor lesgeld, proeven, drankje, kopij recepten.

Woensdagnamiddag 17 april: “Rovers in het biezebos” door Kindertheater ACABOE

KVLV Kruishoutem nodigt ons uit samen met onze (klein)kinderen om een aangename theaternamiddag te beleven in De Mastbloem om 14u naar een verhaal van Marc De Bel. Er is ook een kleurwedstrijd aan verbonden. Vlug inschrijven want aantal deelnemers is wel beperkt.

Meer info: kvlvkruishoutem@skynet.be of 0476/46 69 59.

Zaterdag 27 april: Culturele uitstap “Neuzen in Gent”

Wie kent de Gentse neuzen? Ja de cuberdons uiteraard… ze zijn de rode draad doorheen onze culturele uitstap in Gent! Via een wandeling (max 4 km) en leuke quizvragen ontdekken we Gent centrum op zijn moois!

Start? Om 9u verzamelen aan de Guldepoort en we rijden samen met auto’s naar Gent. Parkeren in de ondergrondse parking ’t Zuid.

Wat? Aansluitend bezoek aan de Krook (de nieuwe bibliotheek) en genieten we samen van een koffie/thee. Vandaar vertrekken we in groepjes met de quizvragen voor de wandeling. Om 13u worden we verwacht in het restaurant de Stadshal waar jullie verwend worden met een lunch met aperitiefje en koffie als afsluiting. Uiteraard wordt daar de winnende groep bekend gemaakt. Thuiskomst voorzien  rond 15u.

Wie? Voor leden en partner

Inschrijven en kostprijs: 26 euro (all-in ook drank tijdens de lunch).

Inschrijven bij Christine Vandenheede, 0496/45 92 22 of c-vandenheede@telenet.be .

Gelieve te betalen op KVLV rekening BE11 3900 7153  6848 voor 18/4/2019

Auteur: Ferm Machelen

neem contact met Annette.neirynck@belgacom.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s