"FERM" het vroegere "KVLV" Machelen aan de Leie

Je vindt wat je zoekt bij FERM

Nieuwsbrief juli -augustus 2019

Een reactie plaatsen

Beste vrouw met vaart,  

Waarheen? Het hoeft niet altijd ver weg te zijn. Ook in onze buurt kan het leuk zijn: op de folklore-en volksdansavond  in Zulte, tijdens een wandeling of op een Spaanse avond in Grammene, tijdens onze eigen fietstochten of Leiekronkel in de streek of op een uniek muziekconcert.

Zaterdagavond 29 juni vanaf 19u30 in het Fiertelhof: Kermisbal met folklore en volksdansavond, georganiseerd door KVLV Zulte. Dit is een avond met internationale volksdansen die stap voor stap worden uitgelegd door Danseridoe van Deinze.  Inkom 5 euro. Iedereen welkom! Geen danspartner en/of danservaring vereist.

Donderdagavond 4 juli om 19u30: wandelen in ons dorp

We verzamelen aan de Guldepoort voor een mooie avondwandeling. Onderweg brengen we een bezoek aan de bio-boerderij  De ZonneKouter bij boer Arne in de Vossenholstraat. Na een korte rondleiding is er traktatie voorzien. Leden, partners en gezinsleden zijn welkom. Prijs: gratis.
Graag inschrijven voor 1 juli  bij lydie.deprins@skynet.be

Vrijdagavond 5 juli om 19u30:  KVLV Grammene nodigt ons uit op hun  Spaanse avond

Het wordt een supergezellige en leuke avond met sangria, tapas, paella, muziek en dans in zaal Leiezicht. Alle dames en KVLV vriendinnen welkom!

Prijs: € 15, aperitief en maaltijd inbegrepen. Inschrijven voor 25 juni bij Linette, Goedstraat 13, 051/63 40 61 of vanparijslinette@hotmail.com. Je kan het bedrag ook overschrijven op het rekeningnummer van KVLV Grammene: BE43 8538 1793 9701.

Elke dinsdagavond om 19u: fietsen.
Data in juli: 2, 9, 16, 23 en 30 juli
Data in augustus: 6, 13, 20  en 27 augustus.

We verzamelen ook in de vakantie elke dinsdagavond om 19u aan de Guldepoort voor onze wekelijkse fietstocht, tenzij bij regenweer op startuur. Partners eveneens welkom. Inschrijven hoeft niet. Fluovestje aandoen aub.

Donderdag 15 augustus: de Leiekronkel i.s.m. Landelijke Gilde met KLJ Machelen.

Traditiegetrouw volgt weer een andere prachtige dagfietstocht in de streek langs nieuw te ontdekken plekjes en met plezante stopplaatsen en lekkere sneukels onderweg!

Kostprijs voor een volledige dag met ontbijt, verschillende sneukels onderweg, aperitief, middagmaal, avondmaal en 2 drankbonnetjes inclusief is 24 euro.

Jongeren tussen 7-12 jaar betalen 10 euro. Kinderen tot 6 jaar betalen 5 euro. Meer info en reservatie op de website www.leiekronkel.be

Kaarten te verkrijgen bij AVEVE Dorpstraat 45, Machelen

Auteur: Ferm Machelen

neem contact met Annette.neirynck@belgacom.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s