"FERM" het vroegere "KVLV" Machelen aan de Leie

Je vindt wat je zoekt bij FERM

Speciale actie: hernieuwing lidgeld 2021

Een reactie plaatsen

Korting bij vernieuwing van je lidmaatschap 2021 FERM Machelen Leie!

Beste Ferm-lid

Begin 2020 werd de nieuwe naam FERM gelanceerd op onze jaaropener! Het beloofde een bruisend en feestelijk jaar te worden. Maar de komst van Corona besliste hier heel anders over!

Voor iedereen is 2020 echter een bijzonder jaar zowel voor het werk, privé, vrije tijd en ontspanning. Zo zijn heel wat leuke FERM activiteiten niet kunnen doorgaan vooral de feestelijke activiteiten voor ons 100 jarig bestaan.

Maar we blijven niet bij de pakken zitten… we werken enthousiast aan ons programma voor 2021 om jullie “coronaproof” te ontmoeten!

Graag willen we je uitnodigen om het lidgeld voor 2021 te hernieuwen.  Hiervoor kan je in 2021 opnieuw genieten van activiteiten, workshops, lezingen en mooie kortingen op Ferm-boeken en events. Bovendien ontvang je 10x per jaar het trendy magazine van FERM en krijg je toegang tot interessante voordelen van externe partners. Neem regelmatig een kijkje op  www.samenferm.be.

FERM Nationaal beloont jou bij een vernieuwing van je lidmaatschap met een coronakorting van 5 euro via een promocode op je lidkaartbrief.

Deze korting kan je alleen verzilveren bij aankoop in de webwinkel van Ferm. De code is geldig tot 30 september 2021 (wel enkel voor leden die lid waren op 31 juli 2020).

SPECIALE ACTIE voor leden FERM Machelen!

Heel wat activiteiten zijn in het voorbije werkjaar niet kunnen doorgaan. De bestuursploeg wil jullie daarom extra verwennen met een DIRECTE korting van 5 euro bij hernieuwing van het lidgeld. Concreet bedraagt jullie lidgeld bij Ferm Machelen dus maar 25 euro i.p.v. 30 euro. Voor elk lid legt onze kas het verschil bij!

We willen je vragen het lidgeld van 25 euro te betalen via overschrijving op rekening van Ferm Afdeling Machelen Leie BE11 3900 7153 6848, Veerstraat 19, 9870 Machelen en dit voor zaterdag 31 oktober 2020 met vermelding van jouw naam en voornaam in de mededeling.

We zien je graag terug op één van onze volgende activiteiten die ondertussen alweer veilig en gezond en met respect voor de geldende veiligheids- en gezondheidsmaatregelen zullen worden georganiseerd.

Wij danken je voor het vertrouwen in Ferm Machelen Leie.

Tot binnenkort!

Auteur: Ferm Machelen

neem contact met Annette.neirynck@belgacom.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s