"FERM" het vroegere "KVLV" Machelen aan de Leie

Je vindt wat je zoekt bij FERM

Nieuwsbrief september 2019

Een reactie plaatsen

KVLV Machelen wil je graag herinneren aan een aantal data en je graag welkom heten op activiteiten:

Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus: Lekkere versgebakken wafels!

We bakken terug heerlijke wafels met hoeveproducten nl verse melk en scharreleieren.Verkoop tegen democratische prijzen op

  • Vrijdag: doorlopend van 13u tot 18u, achterkant Guldepoort.
  • Zaterdag zolang de voorraad strekt.

Tevens kan je vanaf 9u tot 17u met je familie genieten van een verse  warme wafel met een kopje koffie in de cafetaria van de Guldepoort.

Elke dinsdagavond 3,10,17 en 24 in september: fietsen

We verzamelen in september elke dinsdagavond om 18u30 aan de Guldepoort voor onze wekelijkse fietstocht, tenzij regen op startuur. Inschrijven hoeft niet.

Woensdagavonden 4,11,18 en 25 september om 19u: naaiatelier in Guldepoort. Ons bestuurslid Frieda De Wever helpt je bij al je verstel-en naaiwerk. Wie wil deelnemen, neemt best contact op met haar: 09/386 17 62.

Zondag 15 september van 10 tot 14u: jaarlijkse boerenmarkt in kasteeltuin Olsene. Terug verse pannenkoeken te verkrijgen. Kom zeker eens langs onze stand!

Dinsdag 17 september: dagreis naar Laarne door KVLV Olsene.

KVLV Olsene nodigt ons uit op hun dagreis naar het kasteel van Laarne. Tijdens de rondleiding  “vrouwenzaken” dompelen de gidsen ons onder in de fascinerende wereld van kasteelvrouwen kamermeisjes, wasvrouwen en kokkinnen. Na het middagmaal bezoeken we een paardenasiel. Niet alleen oude paarden, pony’s en ezels maar ook verwaarloosde en mishandelde dieren worden er opgevangen. Jullie worden getraceerd met  koffie en Laarnse vlaai voorzien. Aansluitend  bezoeken we nog rond 16u de abdij van Roosenberg in Waasmunster. Tijdens de rondleiding wordt over het leven van de zusters verteld maar ook over de architectuur van de abdij.

Vertrek: om 8u op Kerkplein Olsene

Prijs: Voor dit alles, exclusief drank  bij het middagmaal (visschotel) 50€ voor de leden en 58€  voor niet leden.  Niet leden zijn ook niet verzekerd!

Inschrijven en betalen: bij Agnes Torck: agnestorck@yahoo.com  voor 3 september. Wie betaalt en niet kan meegaan (na 3 sept ) kan om administratieve reden niet het volle bedrag terugkrijgen.

Auteur: Ferm Machelen

neem contact met Annette.neirynck@belgacom.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s